Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2010 22:01 - Първи клип от The Twilight Saga: Eclipse
Автор: mladen4y Категория: Новини   
Прочетен: 903 Коментари: 0 Гласове:
0



image


С излизането на DVD-то на ‘’Здрач 2: Новолуние’’, сега имаме възможността да видим и първи клип от третия филм ‘’Здрач 3: Затъмнение’’, който излиза през юни. Сцената включва двата главни героя: Бела (Кристен Стюарт), и Едуард (Робърт Патинсън).

 

За филма: Всичко започва там, където свършва НОВОЛУНИЕ. Бела отново е с Едуард, повярвала най-после във възможността той да я обича. Но опасността не закъснява – серия кръвожадни убийства в Сиатъл, дело на злонамерената вампирка Виктория, която продължава своето търсене на отмъщение.

Тя и нейната армия от новообразувани вампири са все по близо до Форкс... до Бела. Семейство Кълън трябва да решат този проблем преди намесата на Волтури. Тяхната поява би издала не спазеното обещание на Едуард от срещата им в „Новолуние“. Многочислеността на врага кара Карлайл да прозре че единствените, който биха застанали до тях в защита на Бела са племето Куилеути. Ще могат ли вампири и върколаци да се съюзят и забравят враждата си?

В трескава подготовка за идващата армия Бела е застрашена и от заплахата от нова рана вътре в сърцето й. Тя е принудена да избира между любовта си към Едуард и приятелството си с Джейкъб, знаейки, че решението й може да разпали затихналата  борба между вампири и вълколаци. С все по-наближаващото си завършване Бела трябва да направи още един избор – този между живота и смъртта.

 

Кликнете тук за да видите клипа (в трейлъри и клипове)


Тагове:   клип,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mladen4y
Категория: Новини
Прочетен: 83350
Постинги: 69
Коментари: 31
Гласове: 56
Архив